Δωρεάν αποστολή άνω των 35€ σε όλη την Ελλάδα Τηλεφωνικές παραγγελίες 2467083583

Επιστροφές-Αλλαγές

Έχετε κάθε δικαίωμα να αλλάξετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει είτε επειδή δεν σας κάνει το νούμερο είτε επειδή αλλάξατε γνώμη, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Άν η τιμή του προιόντος που θέλετε να επιστρέψετε είναι πάνω από 70€ τότε η πρώτη επιστροφή του προιόντος είναι δωρεάν. Άν είναι κάτω απο 70€ γίνετε με χρέωση των μεταφορικών € 5.00 αν γίνει κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας.Αν διαλέξετε την αντικαταβολή θα σας χρεώσει η κούριερ ακόμα 2€ αν η τιμή του προιόντος που θέλετε να επιστρέψετε είναι κάτω από 70€ . Αν είναι πάνω από 70€ η αλλαγή γίνεται εντελώς δωρεάν μόνο στην πρώτη αλλαγή.

Για να αποφύγετε την πιθανότητα λάθους παραγγελίας σας προτείνουμε να βεβαιωθείτε για το νούμερο σας και το χρώμα, ή να μας καλέσετε στο 2467083 583.

Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι:

-Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία. (Καλό θα είναι όταν μας καλέσετε να έχετε καταλήξει στο προϊόν που επιθυμείτε)

-Η επικοινωνία μαζί μας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.

-Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

-Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία (π.χ κουτί παπουτσιών) που συνοδεύει αυτό και την απόδειξή του.

Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα  αλλαγής σας.


Παρακαλούμε μην αποστείλετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε χωρίς να επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί μας, γιατί γίνεται διπλή αποστολή και θα χρεωθείτε διπλά τα μεταφορικά. Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσετε πριν κάνετε κάποια κίνηση μαζί μας.


- Αναλυτικά η διαδικασία της αλλαγής έχει ως εξής: 


Επικοινωνείτε μαζί μας για να δεσμεύσουμε το προϊόν που θέλετε να σας στείλουμε.


Μας αποστέλλετε με χρέωση παραλήπτη με την εταιρεία SPEEDEX  το προϊόν που επιθυμείτε αλλαγή, όπως το παραλάβατε και με την απόδειξή του μέσα.


Μόλις μας έρθει το δέμα εφόσον είναι στην κατάσταση που σας είχε αποσταλεί αρχικά, σας αποστέλλεται το προϊόν που σας έχουμε δεσμεύσει.


Όταν σας το φέρει ο η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε πληρώνετε τα μεταφορικά (€ 7.00 αν γίνει με αντικαταβολή ή κάνετε κατάθεση πριν την αποστολή €5.00 αν η τιμή του προιόντος είναι κάτω από 70€ οπότε και δεν πληρώνετε τίποτα στον courier σε αυτήν την περίπτωση) ή και τη διαφορά, αν υπάρχει, με τη μορφή αντικαταβολής +2€ ή με τραπεζική κατάθεση. Με όποιον τρόπο επιθυμείτε να καλυφθεί η διαφορά ή/και τα μεταφορικά, θα πρέπει να γίνει κατόπιν συνεννόησης μαζί μας και όχι αυθαίρετα.


Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδώσαμε είναι ελαττωματικό ή λανθασμένο εκτός από το δικαίωμα αλλαγής μπορείτε να μας ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω. Μόνο σε αυτές τις δύο περιπτώσεις επιβαρυνόμαστε εμείς εξ'ολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα και μόνο σ'αυτές τις περιπτώσεις γίνεται επιστροφή χρημάτων. Για κανέναν άλλο λόγο δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.


O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. 

Για την διαδικασία της επιστροφής προϊόντος πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

-Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή. Η επικοινωνία μαζί μας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης καθώς και η αποστολή του προϊόντος από πλευράς σας πρέπει κατόπιν να γίνεται το συντομότερο δυνατό. 

-Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

-Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία (π.χ κουτί παπουτσιών) που συνοδεύει αυτό.

-Στέλνετε το δέμα μαζί με την απόδειξη πίσω σε εμάς με τη μεταφορική που σας απεστάλη αρχικά. 


-Μέσα στο δέμα σας μας βάζετε ένα χαρτί με ένα Iban, από ποια τράπεζα είναι και ποιος δικαιούχος φαίνεται.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε εντός μιας εβδομάδας. Σας επιστρέφεται η τιμή του/των προϊόντος/ων μείον τα μεταφορικά της επιστροφής € 5.00.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος ή χωρίς την απόδειξη δε θα γίνονται δεκτές.